Undgå skimmelsvamp

Undgå skimmelsvamp i kælderen

Med H2O Block systemet kan du forebygge og undgå skimmelsvamp som konsekvens af fugt i kælderen. H2O Block er mere effektivt end andre systemer, fordi vandets molekyler nøjagtig er rettet mod pluspolen, hvilket får vandet til at forsvinde ud af murværket og den omkringliggende jord. Andre systemer, såsom omfangsdræn, der også fjerner opstigende fugt, har ikke de samme fordele som H2O Block systemet, da det ikke kan udbedre, hvis der allerede er kommet skimmelsvamp – og det kan H2O Block. Hvis man har en fugtig kælder med skimmelsvamp, er vores system meget effektivt, så man kan få forebygge og dermed ungå at skulle til at fjerne skimmelsvamp.

Skimmelsvamp er en alvorlig sundhedsrisiko

Ophold i rum med skimmelsvamp kan medføre en sundhedsrisiko. Først bliver immunforsvaret svækket, dernæst kan udvikling af allergiske reaktioner såsom høfeber, eksem og astma forekomme. Andre kendte reaktioner er øjen- og halsirritation samt hovedpine og svimmelhed. Derfor er symptomerne med skimmelsvamp en alvorlig sundhedsrisiko, som man ikke må se bort fra.

Vi tager denne sundhedsrisiko meget alvorligt, og derfor lægger vi en ære i at være med til at fjerne skimmelsvamp med vores effektive og mindre omkostningstunge system. Forebyg skimmelsvamp i kælderen, undgå den dyre pris på andre systemer og få en permanent tør kælder med H2O Block.

Kontakt os gerne for mere information

Hvis du har mistanke om en fugtig kælder med skimmelsvamp, kan du kontakte os for at få et fugttjek. En af vores kompetente fugtkonsulenter kommer ud og tjekker kælderen for fugt, og finder en løsning på at fjerne skimmelsvamp og fugt. Du kan udfylde vores formular, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe på telefon 49 76 01 10 eller skrive en e-mail på post@h2oblock.dk.

fugttjek af kælder

Markant forbedring allerede efter kort tid

Hurtig montering og minimalt energiforbrug

Mere end 2000 kældre udtørret

Billigere end lignende løsninger

Kunderne er glade for vores produkt

Efter kort tid virkede systemet

“Jeg kontaktede Faxe Design – H2OBlock, og fik monteret en H2OBlock i den ene af mine ejendomme. Jeg ville lige se om systemet virkede. Efter kort tid, virkede systemet så fint at jeg også fik monteret en H2OBlock i den anden udlejningsejendom. Nu, efter 2 år, er begge kældre fint udtørret og er anvendelige.”

Jacob

Kunde

Vi er blevet meget positivt overrasket over virkningen

“Allerede efter 3 måneder kan vi virkelig mærke en stor forskel. Kælderen er væsentlig mere tør nu end da H2OBlock´en blev installeret. Vi har fået foretaget en kontrolmåling som viser at fugt procenten I væggene er faldet med ca. 25-30 %. Vi er blevet meget positivt overrasket over virkningen og kan anbefale systemet til andre.”

Hellerup

Kunde

Vi kan varmt anbefale systemet til andre

“Vi har nu haft en H2OBLock fra Faxe Design i næsten 2 år. Vi er meget tilfredse med resultatet og kælderen der på grund af langsomt opstigende grundvand tidligere kunne lugte lidt af fugt er nu tør og lugtfri. Kælderen kan anvendes på lige fod med de andre rum i huset. Vi kan varmt anbefale systemet til andre.”

Sønderborg

Kunde

Bestil et gratis fugttjek

En tør kælder er vigtigt for et sundt indeklima, men oplever du fugtproblemer i din kælder, så er den enkle løsning en H2OBlock fra Faxe Design. Lugtgener forsvinder i løbet af et par uger og kælderen vil permanent være udtørret efter 3-6 måneder.

H2OBlocksystemet er et trådløst system der installeres uden gravearbejde eller indgreb i murværket, og er langt den mest effektive og økonomiske løsning på opstigende fugt.

H2OBlock vil være en varig løsning og beskytte værdien af din bolig. Kontakt Faxe Design – H2OBlock for et gratis og uforpligtende konsulent besøg, hvor vi vil vurdere om en H2OBlock kan løse fugtproblemet hos dig.

 • Montering af H2OBlock er enkel og hurtig
 • H2OBlock måler bare 15 x 8 x 7 cm
 • Effektiv beskyttelse mod opstigende fugt
 • De første virkninger kan ses kort tid efter installationen
 • Aldrig mere dårlig kælderlugt
 • Sundere indeklima
 • Fjerner grundlag for vækst for skimmelsvamp
 • Bedre udnyttelse af kælderen
 • Ingen værdiforringelse af ejendommen
 • Langt billigere end lignende løsninger
 • Minimalt energiforbrug
 • Returret
 • Landsdækkende service
 • 2000 kældre er udtørret
 • Faxe koncernen er kendt og respekteret inden for byggebranchen og blev grundlagt i 1926