Fugtig kælder

En fugtig kælder påvirker bygningerne som helhed pga. opstigende fugt. Den forringes hurtigere og det kræver konstant renovering af vægge, fuger og gulve, hvilket ofte fører til store finansielle investeringer. Fornyelse af vægge, fuger og gulve fjerner ikke årsagen til opstigende fugt og har derfor kun en midlertidig virkning. Uden at fugten fjernes, kommer skaderne tilbage på meget kort tid.

KONSEKVENSER AF EN FUGTIG KÆLDER

Renovering af bygninger med opstigende fugt ved hjælp af H2Oblock egner sig primært til ældre bygninger, hvor byggeriet ikke er udført med tilstrækkelig isolering og dampspærre imod den omkringliggende jord. Når dampspærren mangler eller er dårlig, er vægge og gulve ubeskyttede mod opstigende fugt. Fugten vil stige gradvist i forhold til forringelsen af dampspærren. Opfugtes vægge og gulve pludseligt ved f.eks. oversvømmelse medfører dette ofte, at fugten forbliver i murværket når dampspærren ikke er intakt. Her vil en H2Oblock afhjælpe problemet.

Skimmelsvamp er især en konsekvens af en fugtig kælder, som kan give fatale helbredsmæssige udfordringer. Lugten af fugt og svamp i et rum, er ofte lugten af gammelt og råddent vand i væggene. Fugten bærer bakterier med sig og giver næring til skimmelsvamp. Sådanne rum er ubehagelige at opholde sig i og der forekommer en stor sundhedsrisiko. Derudover er der mange, der tror, at et omfangsdræn er nok, når det kommer til at undgå en fugtig kælder, men H2Oblock-systemet er mere effektivt og billigere end et omfangsdræn.

PROBLEMER MED OPSTIGENDE FUGT I KÆLDEREN KAN MEDFØRE MANGE SKADER

På billede ses det ødelagte fundament og bærende konstruktion samt ødelagte og fugtige kældervægge. Fugtskader ses ofte som krakelering af puds eller revner i fundamentet. Vand og fugt i et gulv og vægge ændrer sin fysiske tilstand alt efter årstiderne – frost om vinteren og varme om sommeren påvirker skiftevis konstruktionen i bygningen, hvilket medfører en konstant, langsom ødelæggelse af vægge og murværk. Dette betyder, at selve strukturen i væggene eller gulve, der påvirkes af fugt, ændres og svækkes. De værste skader med fugt i kælderen forekommer normalt i det område af muren, hvor vandet er begyndt at stige op, samt der hvor det fugtige murværk er i forbindelse med bygningens trækonstruktioner.

Bærende trækonstruktioner kan blive varigt nedbrudt, da der i hulrummet mellem træ og vådt murværk er grobund for skimmelsvamp.

LØSNING PÅ EN FUGTIG KÆLDER

H2Oblock er et system til sanering og renovering af kapillærer, opstigende fugt. H2Oblock benytter sig af en form for elektroosmose. Metoden med elektroosmose, er kendt i Europa gennem mere end 50 år og beskytter bygninger mod de ødelæggende virkninger af opstigende fugt uden tekniske indgreb og på meget kort tid. Omkostningerne er væsentligt mindre end andre kendte metoder eller løbende renovering af beskadigede vægge. Med anvendelsen af H2Oblock er problemer med kapillær, opstigende fugt løst permanent.

Sådan virker systemet

Murværk såsom mursten, puds, beton m.m. er fyldt med små luftlommer. Dette kalder man kapillarrør. Det er inde i disse rør at vandet kan stige op ved hjælpe af overfladespændingen. Vandet er opbygget af vandmolekyler og når H2Oblock systemet udsender sit præcise magnetfelt vil pluspolen i de enkelte vandmolekyler så at sige vende ned af. Da jorden udenfor er svagt minus vil de ensrettede vandmolekyler søge ud mod jorden og dermed væk fra murværket.

EN H2OBLOCK ER MERE EFFEKTIV END ANDRE SYSTEMER

Murværk så som mursten, puds, beton m.m. er fyldt med små luftlommer. Dette kalder man kapilarrør. Det er inde i disse rør at vandet kan stige op ved hjælpe af overfladespændingen. Vandet er opbygget af vandmolekyler og når H2Oblock systemet udsender sit præcise magnetfelt vil pluspolen i de enkelte vandmolekyler så at sige vende ned af. Da jorden uden for er svagt minus vil de ensrettede vandmolekyler søge ud mod jorden og dermed væk fra murværket.

Det er det nøjagtige magnetfelt og god jordforbindelse, der gør systemet særdeles effektivt. Med det helt nøjagtige magnetfelt får H2Oblock vandets molekyler til at reagere så pluspolen rettes præcist, og dermed søger vandet forholdsvis hurtigt ud mod den omkringliggende jord og forsvinder ud af murværket. H2Oblock er udviklet så systemet samtidig anvender den jordforbindelse som findes i husets elektriske installation. H2Oblock skal tilsluttes med jordforbindelse, hvilket forøger hastigheden markant i forhold til processen med at fjerne vandet fra murværket. På den måde kan systemet gøre selv en meget fugtig kælder til en permanent tør kælder.

TEST OM H2OBLOCK KAN GIVE RESULTATER PÅ DIN EJENDOM

Udfyld vores fugtskema og konstatér nemt, om der er tale om en fugtig kælder, og om H2Oblock vil give det ønskede resultat på din ejendom. En af vores fugtkonsulenter kan også komme gratis og uforpligtende ud for at konstatere om fugtskaderne på din ejendom skyldes opstigende fugt. Du skal blot udfylde vores formular med bestil et fugttjek, og en af vores konsulenter vil kontakte dig hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål om fugt i kælderen er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 49 76 01 10 eller på e-mail post@h2oblock.dk.

Markant forbedring allerede efter kort tid

Hurtig montering og minimalt energiforbrug

Mere end 2000 kældre udtørret

Billigere end lignende løsninger

Hør hvordan H2Oblock bekæmper fugt i kælderen

Hør mere om hvordan H2OBlock fungerer.

Kunderne er glade for vores produkt

Efter kort tid virkede systemet

“Jeg kontaktede Faxe Design – H2Oblock, og fik monteret en H2Oblock i den ene af mine ejendomme. Jeg ville lige se om systemet virkede. Efter kort tid, virkede systemet så fint at jeg også fik monteret en H2Oblock i den anden udlejningsejendom. Nu, efter 2 år, er begge kældre fint udtørret og er anvendelige.”

Jacob

Kunde

Vi er blevet meget positivt overrasket over virkningen

“Allerede efter 3 måneder kan vi virkelig mærke en stor forskel. Kælderen er væsentlig mere tør nu end da H2Oblock´en blev installeret. Vi har fået foretaget en kontrolmåling som viser at fugt procenten I væggene er faldet med ca. 25-30 %. Vi er blevet meget positivt overrasket over virkningen og kan anbefale systemet til andre.”

Hellerup

Kunde

Vi kan varmt anbefale systemet til andre

“Vi har nu haft en H2Oblock fra Faxe Design i næsten 2 år. Vi er meget tilfredse med resultatet og kælderen der på grund af langsomt opstigende grundvand tidligere kunne lugte lidt af fugt er nu tør og lugtfri. Kælderen kan anvendes på lige fod med de andre rum i huset. Vi kan varmt anbefale systemet til andre.”

Sønderborg

Kunde

Bestil et gratis fugttjek

En tør kælder er vigtigt for et sundt indeklima, men oplever du fugtproblemer i din kælder, så er den enkle løsning en H2Oblock. Lugtgener forsvinder i løbet af et par uger og kælderen vil permanent være udtørret efter 3-6 måneder.

H2Oblock-systemet er et trådløst system der installeres uden gravearbejde eller indgreb i murværket, og er langt den mest effektive og økonomiske løsning på opstigende fugt.

H2Oblock vil være en varig løsning og beskytte værdien af din bolig. Kontakt H2Oblock for et gratis og uforpligtende konsulent besøg, hvor vi vil vurdere om en H2Oblock kan løse fugtproblemet hos dig.

 • Enkel og hurtig montering
 • H2Oblock måler bare 15 x 8 x 7 cm
 • Effektiv beskyttelse mod opstigende fugt
 • De første virkninger kan ses kort tid efter installationen
 • Aldrig mere dårlig kælderlugt
 • Sundere indeklima
 • Fjerner grundlag for vækst for skimmelsvamp
 • Bedre udnyttelse af kælderen
 • Ingen værdiforringelse af ejendommen
 • Langt billigere end lignende løsninger
 • Minimalt energiforbrug
 • Returret
 • Landsdækkende service
 • 2000 kældre er udtørret
 • Faxe koncernen er kendt og respekteret inden for byggebranchen og blev grundlagt i 1926
© Copyright - H2Oblock