Fugtige kældervægge

Fugtige kældervægge

Fugtige kældervægge kan være et resultat af opstigende fugt, der påvirker hele bygningen. Den forringes hurtigere og det kræver konstant renovering af vægge og gulve, hvilket er en tung udgift. Denne tunge udgift er dog kun kortsigtende løsninger, der kun gør ondt i pungen. Den fjerner ikke årsagen til opstigende fugt, og har derfor kun en midlertidig virkning. Uden at fugten fjernes, kommer skaderne tilbage på meget kort tid.

Ulemperne ved fugtige kældervægge

Renovering af bygninger med opstigende fugt ved hjælp af H2Oblock egner sig primært til ældre bygninger. Nybyggeri er for det meste udført med tilstrækkelig isolering og dampspærre imod den omkringliggende jord, hvilket forebygger fugtige kældervægge. Når bygningen er ældre, mangler dampspærren eller den er dårlig, og vægge og gulve er ubeskyttede mod opstigende fugt. Fugten vil stige gradvist i forhold til forringelsen af dampspærren. Opfugtes vægge og gulve pludseligt ved f.eks. oversvømmelse medfører dette ofte, at fugten forbliver i murværket når dampspærren ikke er intakt. Her vil en H2Oblock afhjælpe problemet – især på fugtige kældervægge.

Skimmelsvamp er især en alvorlig ulempe ved fugtige kældervægge, som kan give fatale helbredsmæssige udfordringer. Lugten af fugt og svamp i et rum, er ofte lugten af gammelt og råddent vand imod de fugtige kældervægge. Fugten bærer bakterier med sig og giver næring til skimmelsvamp. Sådanne rum er ubehagelige at opholde sig i og der forekommer en stor sundhedsrisiko. Derudover er der mange, der tror, at et omfangsdræn er nok, når det kommer til at undgå fugtige kældervægge, men H2Oblock-systemet er mere effektivt og billigere end et omfangsdræn. Når først skaden er sket, er omfangsdræn yderligere en ineffektiv løsning, da den kun forebygger og ikke udbedrer skader.

Problemer med opstigende fugt

Fugtige kældervægge ses ofte som krakelering af puds eller revner i fundamentet. Vand og fugt i et gulv og vægge ændrer sin fysiske tilstand alt efter årstiderne – frost om vinteren og varme om sommeren påvirker skiftevis konstruktionen i bygningen, hvilket medfører en konstant, langsom ødelæggelse af vægge og murværk. Dette betyder, at selve strukturen i væggene eller gulve, der påvirkes af fugt, ændres og svækkes.

Få bugt med fugtige kældervægge

Udfyld vores fugtskema og konstatér nemt, om der er tale om fugtige kældervægge, der kan give alvorlige fugtskader. En af vores fugtkonsulenter kan også komme gratis og uforpligtende ud for at konstatere om fugtskaderne på din ejendom skyldes opstigende fugt. Du skal blot udfylde vores formular med bestil et fugttjek, og en af vores konsulenter vil kontakte dig hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål om fugtige kældervægge er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 49 76 01 10 eller på e-mail post@h2oblock.dk.

H2O Block

Markant forbedring allerede efter kort tid

Hurtig montering og minimalt energiforbrug

Mere end 2000 kældre udtørret

Billigere end lignende løsninger

Hør hvordan H2Oblock bekæmper fugt i kælderen

Hør mere om hvordan H2OBlock fungerer.

Kunderne er glade for vores produkt

Efter kort tid virkede systemet

“Jeg kontaktede Faxe Design – H2Oblock, og fik monteret en H2Oblock i den ene af mine ejendomme. Jeg ville lige se om systemet virkede. Efter kort tid, virkede systemet så fint at jeg også fik monteret en H2Oblock i den anden udlejningsejendom. Nu, efter 2 år, er begge kældre fint udtørret og er anvendelige.”

Jacob

Kunde

Vi er blevet meget positivt overrasket over virkningen

“Allerede efter 3 måneder kan vi virkelig mærke en stor forskel. Kælderen er væsentlig mere tør nu end da H2Oblock´en blev installeret. Vi har fået foretaget en kontrolmåling som viser at fugt procenten I væggene er faldet med ca. 25-30 %. Vi er blevet meget positivt overrasket over virkningen og kan anbefale systemet til andre.”

Hellerup

Kunde

Vi kan varmt anbefale systemet til andre

“Vi har nu haft en H2Oblock fra Faxe Design i næsten 2 år. Vi er meget tilfredse med resultatet og kælderen der på grund af langsomt opstigende grundvand tidligere kunne lugte lidt af fugt er nu tør og lugtfri. Kælderen kan anvendes på lige fod med de andre rum i huset. Vi kan varmt anbefale systemet til andre.”

Sønderborg

Kunde

Bestil et gratis fugttjek

En tør kælder er vigtigt for et sundt indeklima, men oplever du fugtproblemer i din kælder, så er den enkle løsning en H2Oblock. Lugtgener forsvinder i løbet af et par uger og kælderen vil permanent være udtørret efter 3-6 måneder.

H2Oblock-systemet er et trådløst system der installeres uden gravearbejde eller indgreb i murværket, og er langt den mest effektive og økonomiske løsning på opstigende fugt.

H2Oblock vil være en varig løsning og beskytte værdien af din bolig. Kontakt H2Oblock for et gratis og uforpligtende konsulent besøg, hvor vi vil vurdere om en H2Oblock kan løse fugtproblemet hos dig.

 • Enkel og hurtig montering
 • H2Oblock måler bare 15 x 8 x 7 cm
 • Effektiv beskyttelse mod opstigende fugt
 • De første virkninger kan ses kort tid efter installationen
 • Aldrig mere dårlig kælderlugt
 • Sundere indeklima
 • Fjerner grundlag for vækst for skimmelsvamp
 • Bedre udnyttelse af kælderen
 • Ingen værdiforringelse af ejendommen
 • Langt billigere end lignende løsninger
 • Minimalt energiforbrug
 • Returret
 • Landsdækkende service
 • 2000 kældre er udtørret
 • Faxe koncernen er kendt og respekteret inden for byggebranchen og blev grundlagt i 1926
© Copyright - H2Oblock