Om H2OBlock

Firmaet H2Oblock har sine rødder tilbage til 1926, hvor Karl F. startede en virksomhed med produkter specielt udviklet til behandling og vask af trægulve og indendørs træværk. H2Oblock har gennem årene endvidere fremstillet og solgt eksklusive møbler og gulve i massivt træ, og begge grene af familievirksomheden, har stadig succes over hele Europa.

H2Oblock produkter er skabt ud fra tanken om at et naturligt og godt indeklima er fundamentet for en sund og naturlig bolig.

Da interessen for et sundt indeklima og arbejdet med træ i hjemmet er grobunden for vores virksomhed H2Oblock, har det været helt naturligt og i forlængelse af det arbejde, at vi nu realiserer H2Oblock. Vi har ønsket at finde en løsning på de fugtproblemer, som findes i mange ejendomme og i private hjem og som kan påvirke vores helbred og samtidig ødelægge og nedbryde vores bolig.

Størstedelen af de fugtproblemer der opstår, skyldes det som kaldes opstigende fugt. Vi hos H2Oblock, har specialiseret os netop inden for dette område, og kan i dag tilbyde det mest avanceret system, med den nyeste teknologi inden for fjernelse af fugt.

Vi tilbyder et system, som virker trådløst og som kan installeres uden gravearbejde eller andre destruktive indgreb. Et system, der har stor effekt og samtidig har en relativ lav omkostning.

For mange er boligen et af de største aktiver, hvorfor det er vigtigt at den beskyttes ordentligt mod de ødelæggende virkninger og bivirkninger opstigende fugt har.

Desuden er hjemmet et sted hvor man skal kunne føle sig tryg og ikke være udsat for eventuelle bivirkninger ved fugt i kælderen. Derfor er det vigtigt at holde den opstigende fugt ude, og den enkle løsning til dette er H2Oblock.

Ovenstående er målsætningen for H2Oblock – at kunne tilbyde et effektivt system til beskyttelse mod opstigende fugt. H2Oblock er en løsning som med en relativ lav omkostning, som kan sikre værdien der er i boligen og samtidig kan give et sundt og godt indeklima.

H2O Block

Markant forbedring allerede efter kort tid

Hurtig montering og minimalt energiforbrug

Mere end 2000 kældre udtørret

Billigere end lignende løsninger

Hør hvordan H2Oblock bekæmper fugt i kælderen

Hør mere om hvordan H2OBlock fungerer.

Kunderne er glade for vores produkt

Efter kort tid virkede systemet

“Jeg kontaktede Faxe Design – H2Oblock, og fik monteret en H2Oblock i den ene af mine ejendomme. Jeg ville lige se om systemet virkede. Efter kort tid, virkede systemet så fint at jeg også fik monteret en H2Oblock i den anden udlejningsejendom. Nu, efter 2 år, er begge kældre fint udtørret og er anvendelige.”

Jacob

Kunde

Vi er blevet meget positivt overrasket over virkningen

“Allerede efter 3 måneder kan vi virkelig mærke en stor forskel. Kælderen er væsentlig mere tør nu end da H2Oblock´en blev installeret. Vi har fået foretaget en kontrolmåling som viser at fugt procenten I væggene er faldet med ca. 25-30 %. Vi er blevet meget positivt overrasket over virkningen og kan anbefale systemet til andre.”

Hellerup

Kunde

Vi kan varmt anbefale systemet til andre

“Vi har nu haft en H2Oblock fra Faxe Design i næsten 2 år. Vi er meget tilfredse med resultatet og kælderen der på grund af langsomt opstigende grundvand tidligere kunne lugte lidt af fugt er nu tør og lugtfri. Kælderen kan anvendes på lige fod med de andre rum i huset. Vi kan varmt anbefale systemet til andre.”

Sønderborg

Kunde

Bestil et gratis fugttjek

En tør kælder er vigtigt for et sundt indeklima, men oplever du fugtproblemer i din kælder, så er den enkle løsning en H2Oblock. Lugtgener forsvinder i løbet af et par uger og kælderen vil permanent være udtørret efter 3-6 måneder.

H2Oblock-systemet er et trådløst system der installeres uden gravearbejde eller indgreb i murværket, og er langt den mest effektive og økonomiske løsning på opstigende fugt.

H2Oblock vil være en varig løsning og beskytte værdien af din bolig. Kontakt H2Oblock for et gratis og uforpligtende konsulent besøg, hvor vi vil vurdere om en H2Oblock kan løse fugtproblemet hos dig.

 • Enkel og hurtig montering
 • H2Oblock måler bare 15 x 8 x 7 cm
 • Effektiv beskyttelse mod opstigende fugt
 • De første virkninger kan ses kort tid efter installationen
 • Aldrig mere dårlig kælderlugt
 • Sundere indeklima
 • Fjerner grundlag for vækst for skimmelsvamp
 • Bedre udnyttelse af kælderen
 • Ingen værdiforringelse af ejendommen
 • Langt billigere end lignende løsninger
 • Minimalt energiforbrug
 • Returret
 • Landsdækkende service
 • 2000 kældre er udtørret
 • Faxe koncernen er kendt og respekteret inden for byggebranchen og blev grundlagt i 1926
© Copyright - H2Oblock