Fugtig kælder

Fugt kan påvirke din bygning som helhed, og det kan hurtigt blive meget dyrt at renovere hvis hjemmet først har fået fugt i vægge, fuger og gulve.  Fornyelse af vægge, fuger og gulve fjerner ikke årsagen til opstigende fugt og har derfor kun en midlertidig virkning. Det er derfor vigtigt at få fugten fjernet, ellers er det blot et spørgsmål om tid før fugten kommer tilbage.

Sådan virker H2Oblock

Murværk så som mursten, puds, beton m.m. er fyldt med små luftlommer. Dette kalder man kapillarrør. I disse rør stiger vandet op, ved hjælp af overfladespændingen som kan resultere i en fugtig kælder.

H2Oblock er et system til sanering og renovering af opstigende fugt. Vores værktøj, H2Oblock, bruger en vis form for elektroosmose metode. Metoden med elektroosmose er kendt for at beskytte bygninger mod de ødelæggende virkninger af opstigende fugt – uden et tekniske indgreb og på meget kort tid! Omkostningerne er markant mindre end andre kendte metoder eller løbende renovering af beskadigede vægge mv.

KONSEKVENSER af en fugtig kælder

Renovering af bygninger med opstigende fugt ved hjælp af H2Oblock egner sig primært til ældre bygninger, hvor byggeriet ikke er udført med tilstrækkelig isolering og dampspærre imod den omkringliggende jord. Samtidighed med at dampspærren forringes, så vil fugten stige.

Skimmelsvamp er især en konsekvens af en fugtig kælder, som kan give farlige helbredsmæssige udfordringer. Fugten bærer bakterier med sig og giver næring til skimmelsvamp. Sådanne rum er ikke beregnet til at opholde sig i. Derudover er der mange som der tror, at et omfangsdræn er nok, men H2Oblock er både billigere og mere effektiv end et omfangsdræn. Så ønsker du at undgå fugt i kælderen – så er H2Oblock noget for dig.

Bekæmp en fugtig kælder med H2Oblock

Ser du krakelering af puds eller revner i din kælder? Lugter dine vægge eller andet på i bygningen af “gammelt vand”? Kan du nikke ja til en af disse spørgsmål, eller begge to? Så har du en fugtig kælder. Vand og fugt i et gulv og vægge ændrer sin fysiske tilstand alt efter årstiderne. Dette betyder, at selve strukturen i vægge eller gulve påvirkes af fugt og svækkes. De værste skader med fugt i kælderen forekommer normalt i muren, hvor vandet er begyndt at stige op, samt hvor det fugtige murværk er i forbindelse med bygningens trækonstruktioner.

Udfyld eventuelt vores fugtskema og bliv klogere på om der er fugt i din kælder, samt vide hvordan H2Oblock kan hjælpe dig. Du har også mulighed for at ringe ind til os, eller sende en mail, så kan vi sende en af vores fugt-konsulenter ud til dig  gratis og uforpligtende – bestil gratis et fugttjek

Hvis du har spørgsmål om fugt i kælderen, eller ander rum så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 49 76 01 10 eller på e-mail post@h2oblock.dk.

Markant forbedring allerede efter kort tid

Hurtig montering og minimalt energiforbrug

Mere end 2000 kældre udtørret

Billigere end lignende løsninger

Hør hvordan H2Oblock bekæmper fugt i kælderen

Hør mere om hvordan H2OBlock fungerer.

Kunderne er glade for vores produkt

Efter kort tid virkede systemet

“Jeg kontaktede Faxe Design – H2Oblock, og fik monteret en H2Oblock i den ene af mine ejendomme. Jeg ville lige se om systemet virkede. Efter kort tid, virkede systemet så fint at jeg også fik monteret en H2Oblock i den anden udlejningsejendom. Nu, efter 2 år, er begge kældre fint udtørret og er anvendelige.”

Jacob

Kunde

Vi er blevet meget positivt overrasket over virkningen

“Allerede efter 3 måneder kan vi virkelig mærke en stor forskel. Kælderen er væsentlig mere tør nu end da H2Oblock´en blev installeret. Vi har fået foretaget en kontrolmåling som viser at fugt procenten I væggene er faldet med ca. 25-30 %. Vi er blevet meget positivt overrasket over virkningen og kan anbefale systemet til andre.”

Hellerup

Kunde

Vi kan varmt anbefale systemet til andre

“Vi har nu haft en H2Oblock fra Faxe Design i næsten 2 år. Vi er meget tilfredse med resultatet og kælderen der på grund af langsomt opstigende grundvand tidligere kunne lugte lidt af fugt er nu tør og lugtfri. Kælderen kan anvendes på lige fod med de andre rum i huset. Vi kan varmt anbefale systemet til andre.”

Sønderborg

Kunde

Bestil et gratis fugttjek

En tør kælder er vigtigt for et sundt indeklima, men oplever du fugtproblemer i din kælder, så er den enkle løsning en H2Oblock. Lugtgener forsvinder i løbet af et par uger og kælderen vil permanent være udtørret efter 3-6 måneder.

H2Oblock-systemet er et trådløst system der installeres uden gravearbejde eller indgreb i murværket, og er langt den mest effektive og økonomiske løsning på opstigende fugt.

H2Oblock vil være en varig løsning og beskytte værdien af din bolig. Kontakt H2Oblock for et gratis og uforpligtende konsulent besøg, hvor vi vil vurdere om en H2Oblock kan løse fugtproblemet hos dig.

 • Enkel og hurtig montering
 • H2Oblock måler bare 15 x 8 x 7 cm
 • Effektiv beskyttelse mod opstigende fugt
 • De første virkninger kan ses kort tid efter installationen
 • Aldrig mere dårlig kælderlugt
 • Sundere indeklima
 • Fjerner grundlag for vækst for skimmelsvamp
 • Bedre udnyttelse af kælderen
 • Ingen værdiforringelse af ejendommen
 • Langt billigere end lignende løsninger
 • Minimalt energiforbrug
 • Returret
 • Landsdækkende service
 • 2000 kældre er udtørret
 • Faxe koncernen er kendt og respekteret inden for byggebranchen og blev grundlagt i 1926
© Copyright - H2Oblock